Fundacja Hematologii Rodziny Bogdani
WESPRZYJ NAS!

Nazwa i numery rejestrowe:

Fundacja Hematologii Rodziny Bogdani

Adam Bogdani
Członek Fundacji

03 listopada 2015

Fundacja Hematologii Rodziny Bogdani pragnie jeszcze raz podziękować Uczestnikom, Sponsorom i Darczyńcom III Charytatywnego Turnieju Golfa, który odbył się 5 września 2015 na polu golfowym ROSA PGC w Konopiskach.

03 listopada 2015

Fundacja Hematologii Rodziny Bogdani pragnie jeszcze raz podziękować Uczestnikom i Darczyńcom II Koncertu Charytatywnego, który odbył się 26 września 2015 w Miejskim Ośrodku Kultury „Centrum” w Zawierciu. Dzięki Państwa zaangażowaniu i ofiarności, zebraliśmy na cele statutowe Fundacji  kwotę w wysokości 17.956,00 złotych.

Szanowni Państwo,
Jest nam ogromnie miło poinformować, iż wpływy z jednego procenta podatku za 2014r. wyniosły 46.759,00 złotych. Kwota ta zostanie w całości przeznaczona na cele statutowe Fundacji.

05 października 2015

26 września o 17.oo w Miejskim Ośrodku Kultury "Centrum" w Zawierciu rozpoczął się II Koncert Charytatywny na rzecz Fundacji Hematologii Rodziny Bogdani. Fundacja pomogła już 28 osobom chorym na nowotwory krwi.